информационна точка

Артистична фото лаборатория / Art Photo Lab

На 25 този месец стартираме нашия нов проект. Той ще даде възможност на млади художници да научат повече как да се справят с направата на артистично портфолио, как да заснемат свои прозведения професионално и къде и как могат да участват и кандидатстват за конкурси и стипендии.

Портфолиото на художника е от изключителна важност в неговата реализация. В България не съществуват рамки и образци на начина по който то да изглежда, като повечето хора го превръщат в лексикон където разкриват свои любими занимания и неразкрити до момента заложби. За това от Арт лаборатория сметнахме за изключително полезно да ви запознаем с художничката Михаела Каменова, която ще даде насоки в изработването на портфолиото. В момента Михаела преподава в Националната художествена академия точно по нашата тема, а през другото време участва в изложби и симпозиуми в страната и чужбина и защитава докторска степен в специалност Метал.

Другата важна част от портфолиото е личната снимка и снимките на произведения. В тази посока сме придвидили безплатна фотосесия на млади художници и до 20 техни произведения.

На 25 Април от 17:00 до 20:00 ч. всеки желаещ ще има възможност да поговори с Михаела и да види нейни произведения събрани в артистично портфолио.
А за да получите час за фотосесията през същия или друг ден трябва да изпрати мотивационно писмо в свободен текст на artlaboratory@abv.bg

Кой може да участва?
Всеки учащ в художествените училища и висшите учебни заведения по изкуствата, както и страстни любители.

Как се участва?
Всеки участник трябва да изпрати мотивационно писмо в свободен текст на artlaboratory@abv.bg

Правила:
Всеки участник може да участва с до 20 творби, не по-големи от 150 х 150 см и пластики не по-големи от 100 х 100 см

За повече информация и въпроси потърсете ни на тел.: 0988 348 119, 0887 400 512 и
еmail: artlaboratory@abv.bg